Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri cihetiyle baplar ziyan görmez.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Genel amacı insanoğluın binayı pert görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem alır.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, kişi tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı tamam kolaylıkla açılan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kullanım amacı: Majör tuzakışveriş merkezleri yahut stat kadar kargaşa alanlarda acil çıkış bapsı sayısı henüz ziyade ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu kapılar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik anında bapnın kolayca açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın Kapısı Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı başta olgunlaşmak üzere yararlanma amacına ve kullanan nefer skorsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birçok insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page